Mutattunk nektek praktikus nyári intimcuccokat és ajánlottunk diszkrét kis darabokat utazáshoz. Hoztunk tippeke jó kis ábrával, hogy milyen megoldási utak lehetségesek arra az esetre, ha nem tudsz elmenni. Most szeretnénk mutatni néhány olyan szexjátékot, amelyet leszbikus pároknak ajánlunk. Persze, ez nem jelenti azt, hogy ne használhatná ezeket az intimjátékokat bárki, aki szeretné kipróbálni! Én azt gondolom, hogy a szexualitás ember és ember között történik, az, hogy milyen nemű emberek között, teljesen mindegy! A lényeg, hogy mindegyik fél legnagyobb örömére, közös beleegyezéssel történjenek a dolgok! <3

Leszbikus intimitás

A következő játékokat az alapján választottam ki, hogy mennyire passzol páros vagy több szereplős szexhez. Illetve mennyire kényezteti a csiklót és a puncit. Ez nem jelenti azt, hogy egyedül nem próbálhatod ki, sőt! Én nagyon szeretem a közös játékokat, de jó előtte egyedül kipróbálni, hogy képben legyél vele, és a partnerednek el tudd mondani, hogy jó neked. (Egyszer jártunk úgy, hogy egy légizgatós csiklóizgatónak nem vettük le a kupakját, mert annyira dizájnos volt, és már csak utána jöttünk rá, hogy teljesen rosszul használtuk.)

Még mielőtt mutatom a konkrét vibrátorokat és játékokat, mindenképp szeretném megjegyezni, hogy a szexuális orientáció egy spektrum, vagyis nagyon sokféle verzió van. Lehet, hogy te már gyerekkorod óta tudod, hogy nőként csakis nőkkel képzeled el az együttléteket. Sőt, az is lehet, hogy a ’30-as, ’40-es éveidben jön egy fuvallat – egy ember – és rájössz, hogy vonz az azonos nem is.

Aztán az is oké, ha nőkkel és férfiakkal is el tudod képzelni az intimitást!  A lényeg: minden verzió rendben van!

Pillangóvibrátorok

Én olyan boldog vagyok, hogy az intimjáték gyártók végre felismerték, hogy a behatolás csak egy dolog! Egy-két éve láttam először a Niya N5 multifunkciós uniszex játékszert. Én csak rájának hívom. 🙂 Fantasztikus, ahogy megadja a „csúszkálás” örömét! És van nagyobb verzió is – elsőre kicsit olyan, mint egy nagyon dizájnos egérpad, de sokkal több annál.. A vibrációs párnát kipróbálhatjátok ketten is. Közben pedig Netflix&Chill! 😉

Aztán itt van az űrsikló kinézetű Satisfyer High Fly – erről majd írok külön tesztet nyáron –, ami egy kis ujjvibrátor. (Nekem egyébként az eddig kipróbált ujjvibrátorok közül messze a legizgalmasabb.) Ha láttad a White Lotus második évadát – spoiler jön! – akkor biztosan emlékszel Valentina és Mia szexjelenetére. Szerintem nagyon szép pillanat, amikor Valentina fekszik Mia ölében, aki hátulról átkarolva izgatja Valentinát. Na, Mia kezébe pont egy ilyen High Fly-t képzelek a jelenetben.

Csiklóizgatók

Imádom a témát, tudjátok, a csiklóról évtizedeket tudnék átbeszélni!

A kutatások szerint a nők háromnegyedének a csikló izgatására van szüksége az orgazmushoz.

Bevallom, nem tudom, hogy a maradék 25 százalék, hogyan élvez el, de gyanítom, hogy nem teljesen pontosak a kutatások. Vagy a megkérdezettek egy része nincs tisztában azzal, hogy amit érez, az bizony a csiklójából ered. Hiszen a csiklónk egy „jéghegy”, csak a csúcsa látszik ki, a többi részét a hüvelyfalon keresztül érezzük.

A „levegős” csiklóizgatóknak is van többféle változata. „Fújhatják” vagy „szívhatják” a csiklót. Évekkel ezelőtt próbáltam egy Air Pulse-t, és a kipróbálás előtt nagyon szkeptikus voltam. Arra gondoltam, hogy nem bír egy ilyen kis gép annyi levegőt fújni a csiklómra, hogy elmenjek. Na, életem leggyorsabb orgazmusa lett. És azóta is elismerően csettintek a feltalálója tiszteletére. És ott a gyönyörű Jasmine, amelyik pedig szívótechnikával juttat a csúcsra. Őt nem próbáltam, de ismerem ezt a fenntartható márkát, és eléggé rendben van.

Folyékony vibrátornak is szokták nevezni a csiklóizgató szérumokat, géleket. Én azért bírom ezeket nagyon, mert adnak egy kis pluszt, egy kis meglepi érzést. Ha eddig nem próbáltál ilyet, és szereted azt is, ha a síkosító hozzáér a csiklódhoz, tuti szeretni fogod. Kicsit olyan, mintha egy lágy, langyos szellő megfújná a puncidat. 🙂 Bizsergető, meleg érzés.

A Dame Eva páros vibrátor egy kis luxus pók, amelyet kéz nélkül is tudok használni. Ez a világ első „kéz nélküli” vibrátora, amelyik közösségi finanszírozásból valósult meg, és nők tervezték. Miközben csókolóztok, vagy bármi más, marad még négy szabad kezetek is, közben pedig vibrál a Dame Eva a csiklótokon.

BDSM

Mostanában keveset írok BDSM témában, talán ezért is szeretném megmutatni nektek a LaDea BDSM kollekcióját. Na, meg azért, mert gyönyörű dolgokat rejt a BDSM fül. Meg azért is, mert réges-régen azt gondoltam, hogy a BDSM valami csúnya dolog. Közben meg nagyon-nagyon fejlett erotikus intelligencia kell hozzá, és nagyon őszinte párbeszédek  a partnerek között. A TNLC organikus kenderből készült bilincse szerintem ultraszexi! Ha egyáltalán nem érdekel a BDSM műfaja, szerintem akkor is izgalmas ezeket a dizájnos darabokat kipróbálni for fun!

Olvass tovább: Egy punci mind felett – így szeresd magad odalent!

Bejegyzés megosztása: