Egy diszkrét kis vibrátor utazáshoz, intimtölcsér vagy egy hűsítő síkosító – mutatunk nektek néhány nyári intimcuccot, hogy komfortosabb és akár izgibb legyen a nyári pihenés vagy fesztivál.

Én elképesztő mennyiségű cuccot tudok magammal cipelni, nemcsak nyáron, hanem a hétköznapok során is. Egyszerűen azért, mert szükségem van a sok kis apró komfortomra. A sebtapasztól a kézfertőtlenítőn át a herpeszgyógyszerig, szappanlapoktól a szemöldök csipeszig nálam minden szokott lenni. Szóval én voltam az a kolléga, akihez jöttek a többiek „neked biztos van” felkiáltással.

A nyári pihenéshez, utazáshoz külön szettem van. Imádom összeállítani a kis kincseimet, ebben a blogbejegyzésben most praktikus, nyári intimcuccokat szeretnék neked mutatni, hogy összeállíthasd a saját „kincses ládád”.

Vibrátor utazáshoz

Én nagyon szeretem a Wand vibrátorokat, de utazáshoz nem szívesen vinném el,  mert az enyém baromi nagy. Viszont a rúzsvibrátorok pont az az utazós kategória. A konkrétan rúzs alakú Iroha Sticket már biztos láttátok. Ez az a darab, amit  a reptéren sem fognak megbámulni. Bár elég valószínű, hogy láttak ott már sok mindent, a te rúzsvibrátorod nem fogja őket megakasztani. 🙂 Ebben a kategóriában ott vannak még a bullet vibrátorok – ezekben az a jó, hogy könnyűek, kis helyen elférnek, halkak, de mégis van erejük.

Derék- vagy dekoltázslánc, na meg mellbimbóékszer

A nyár arra való szerintem, hogy a négy fal közül „kihozzuk a világba” a szexi cuccainkat. Mire gondolok? Nagyjából 10 éve lehettem a belga Tomorrowland fesztiválon, és akkor ott nagyon ment a testékszer meg a strassz. A testékszernél ne az orrkarikára gondoljatok, hanem mindenféle finom láncokra! Nekem épp a deréklánc a kedvencem, ami még csapkodja is kicsit a feneked közben. De simán felveheted strandra vagy akár egy fesztiválra is, nemcsak az „ágyban” lehet „használni”!

Higiénia fesztiválcsomag túrázáshoz is

Egyszer lemértem, hogy nekünk csajoknak majdnem egy perc a teljes pisilési szeánsz – gatyaletolással, mindennel együtt. A férfiaknak nagyjából 30 másodpercre van szükségük ugyanehhez. Ezzel a Higiénia csomaggal nőként számodra is komfortosabb lesz a pisilés egy fesztiválon vagy túrázás közben. A pisilő tölcsérről biztosan hallottál már, ez a kis eszköz segít abban a nőknek, hogy állva tudjanak pisilni. (Ez a higiénia és a biztonság miatt is fontos például egy erdő közepén.) A csomagban találsz még egy nedves törlőkendőt és egy hordozható bidét is. Ne ijedj meg, nem kell egy teljes vécécsészét magaddal cipelni! A hordozható bidé kicsit nagyobb, mint a pisitölcsér, és ahogy a tölcsért, ezt is évekig tisztíthatod, bírja a strapát!

Inkább csússzon, mint ragadjon

Nálunk mindig van a kád szélén egy síkosító, na, jó, néha több is. Ha utazunk, akkor automatikusan dobom is be a piperetáskámba. Ha repülővel utazol, akkor praktikus és (még környezetbarát is) a TNLC Aloe Vera vízbázisú síkosítója, amit megtalálsz a webshopban 100 ml-es kiszerelésben is. Még külön jó benne, hogy kellemesen hűsítő nyáron, és tényleg van kedved a puncidra tenni belőle.

Ha pedig szeretnéd meglepni magad, mert nyár van és kész – akkor próbáld ki a csiklóizgató szérumot is! Ezt is simán fel tudod vinni a repülőre, csak 13 ml. És akár partnerrel, akár egy jó maszti keretében, jutalmazd meg magad vele! Én nagyon elfogult vagyok, mert mindent, amit csiklóra lehet kenni, imádok! 🙂

 

SZŐRÖS VAGY SZŐRTELEN? – nézd meg Janka korábbi videóját!

Bejegyzés megosztása: