Óvszer Tesztcsomag

6.990 Ft11.990 Ft

Törlés
 • Próbáld ki, hogy melyik óvszer passzol Hozzád a legjobban!
 • 5 márka, 10-nél is több óvszer, latex és latexmentes, vegán, prémium – a teljes méretspektrumon!
 • A csomagod mellé 1000 Ft-os kupont kapsz, amit legközelebb a nagy óvszercsomagokhoz tudsz felhasználni
 • Értékelj, találd meg a számodra legjobbat és jelezz nekünk vissza!

Leírás

Óvszer Tesztcsomag – próbáld ki az óvszerek teljes spektrumát!

Az Óvszer Tesztcsomag egy speciális összeállítás a Hormonmentes.hu-tól. Azért alkottuk meg, hogy elérhető áron, ugyanakkor Hozzátok igazodva kínáljunk egy „próbacsomagot”, amely jó alap lehet ahhoz, hogy kiválasszátok a számotokra megfelelő óvszerfajtát. A választékban megtalálható a Hormonmentes.hu teljes kínálata: 6 márka több mint 10 típusú óvszere. A csomag nem fedi le a teljes óvszerpiacot, ugyanakkor a főbb változatokat igen: ha ezek között nem találjátok meg az igazit, akkor nem biztos, hogy érdemes óvszerben gondolkoznotok, mint védekezési opció – de legalábbis semmiképp sem érdemes a hagyományos termékek között keresgélnetek.

Miért tartjuk fontosnak a tesztcsomagot?

Az egyik leggyakoribb kérdés évek óta, amit jellemzően a Hormonmentes.hu-nál megkapunk, hogy milyen fogamzásgátlót ajánlunk tinédzsereknek, fiataloknak? Nos, erre a korosztályra a későbbiekhez képest sokkal kevésbé jellemző a hosszútávú párkapcsolat, amivel semmi baj nincs, ám fogamzásgátlási szempontból a tartós párkapcsolat abban különbözik az alkalmitól, hogy előbbiben a várandósság, babavárás elleni védekezés a fő szempont, alkalminál ugyanakkor az STD-betegségek, nemi kórokozók elleni hatékony fellépés is legalább ilyen fontos. Ennek pedig jelenleg egyetlen igazi és jól hozzáférhető módja az óvszer. Ugyanakkor a hiányos szexedukáció következtében az óvszerről rengeteg téves elképzelés, feltételezés él. Célunk ezzel a tesztcsomaggal, hogy rávilágítsunk: számos opciótok van a jó választásra, és attól még, hogy egy óvszermárka vagy -típus nem működött/nem tetszett, van értelme mást kipróbálni. Azt reméljük, hogy az Óvszer Tesztcsomaggal kínálunk egy lehetőséget arra, hogy a párok elinduljanak a jó választás irányába! (Arról nem is beszélve, hogy ha önmagában vásárolnád meg a különböző óvszereket, akkor többszörösébe kerülne mindez neked, hiszen húszezer forint alatt biztosan nem jönnél ki egy ilyen rendelésből…)

Legyen az első lépésetek a közös szexuális életetekben, hogy megrendelitek ezt a csomagot! 😉

Melyiket rendeljem a három méret közül?

A legtöbb óvszer standard méretben kapható: egy átlagos óvszer névleges („kiterített”) szélessége általában 52 és 54 mm közötti, míg XXL-es óvszerek esetében ez általában 55 és 57 mm között van. Ha a férfi mérete nem illeszkedik ezen értékek közé, akkor valószínűséggel problémái lesznek az óvszerhasználattal – ilyenkor a kondom vagy túl laza, vagy éppen kényelmetlenül szoros. Webshopunkban ugyanakkor több olyan óvszer is van, ami kvázi a teljes méretspektrumot lefedi, és az Óvszer Tesztcsomagot is ezek figyelembevételével alkottuk meg. Válassz olyan csomagot, amivel jó eséllyel kiküszöbölhető a méretprobléma! Ehhez használd a LETÖLHETŐ ÉS NYOMTATHATÓ PDF MÉRŐSZALAGOT, amelynek segítségével meg tudjátok határozni a leginkább megfelelő méretet!

MÉRETJAVASLATAINK:

 • SLIMFIT: 46–54 mm között
 • MEDIUM: 51–58 mm között
 • LARGE: 58–69 mm

Ha a két kategória közötti határon vagy, és bizonytalan vagy, akkor javasoljuk inkább a Medium verziót választani, mert opciók szerint abban a csomagban van a legtöbb lehetőség!

Miért nem egyenlő a különböző méretek ára?

Ahogy az előző pontból is láthatod, a csomagok összetételét a mérethez igazodva alakítottuk ki. Az óvszerek között vannak méretezett típusok, amelyek közül könnyű volt kiválasztani az adott csomagba illőket. Ugyanakkor vannak egyméretű óvszerek is a kínálatunkban, illetve olyanok is, amelyekből csak kisebb és nagyobb típus létezik, ezeknél mindegyik méretcsoportnál csak a megfelelőket vettük figyelembe. A Dr. Müller teafaolajos óvszer például néveleges méretéből fakadóan aligha lesz jó egy olyan férfinak, akinek nagy mérete van, a Unique pedig szinte biztosan lecsúszik egy kisebb adottságokkal rendelkezőnek. Ennél fogva az egyes csomagok összetétele különbözik, nemcsak típusokban, de darabszámban – és így árban is.

Milyen óvszerek vannak a különböző csomagokban?

 • SLIMFIT (S) CSOMAG: 46–54 mm névleges méret, 5 márka, összesen 7 db óvszer – 3 db Mister Size (47-es, 49-es és 53-as méret), 2 db Glyde (Slimfit és Ultra), 1 db Lelo HEX Original, 1 db Skyn Original
 • MEDIUM (M) CSOMAG: 51–58 mm névleges méret, 5 márka, összesen 12 db óvszer – 3 db Mister Size (53-as, 57-es és 60-as méret), 2 db Glyde (Ultra és Maxi), 2 db Lelo HEX (Original és Respect), 2 db Skyn (Original és Large), 1 csomag Unique (3 db)
 • LARGE (L) CSOMAG: 58–69 mm névleges méret, 5 márka, összesen 10 db – 3 db Mister Size (60-as, 64-es és 69-es méret), 2 db Glyde (Maxi és Supermax), 1 db Lelo HEX Respect, 1 db Skyn Large, 1 csomag Unique (3 db)

A jövőre tekintve a csomagok változtatási jogát fenntartjuk!

Mit érdemes tudni az egyes márkákról?

Az alábbiakban pár szóban összefoglaljuk, hogy mik az egyes márkák fő jellemzői, a márkák további specifikus tulajdonságairól a termékoldalakon olvashatsz a linkekre kattintva!

Glyde – prémium minőségű vegán latex óvszer, amely 4 méretben kapható
Lelo HEX – speciális hatszögletű, hálós szerkezettel kialakított prémium latex óvszer, 2 méretben
Mister Size – 7 méretben elérhető vegán latex óvszer
Skyn – latexmentes, prémium minőségű óvszer szintetikus poliizoprénből, 2 méretben
Unique – latexmentes, polietilén anyagból készült prémium óvszer

A termékhez csatolt használati utasítást itt tudod megtekinteni!

A termékekhez kapcsolódó értékelőlapot innen is letöltheted. Találd meg a számodra legjobbat és jelezz nekünk vissza az hello@ladea.hu-n keresztül.

Slimfit tesztcsomag

Medium tesztcsomag

Large tesztcsomag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Óvszer Tesztcsomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Márka
Anyag
Szín
Tölthető termék?
Méret/mennyiség
Fontos infó
Dr. Müller, Glyde, LELO, Mister Size, Skyn, Unique
8-10-13 db

 

GYIK

GYIK

Kérhetek egyedi csomagösszeállítást is?

Nem, sajnos erre jelenleg nincs lehetőség. A mérethez igazított csomagokat igyekeztünk a legjobb szakértelmünk szerint és a csomagolási lehetőségeinkhez igazodóan összeállítani. Jelenleg ez a három tesztcsomag elérhető webshopunkban, ám a kezdetek óta folyamatosan törekszünk rá, hogy a lehetőségeket és a kínálatot bővítsük.

Mi tudok tenni, ha a méretem kívül esik a javasolt legkisebb és legnagyobb méreteken?

Ez esetben nem javasoljuk, hogy nálunk vásárolj. A piacon kaphatók még 47 mm-nél kisebb és 69 mm-nél nagyobb óvszerek is, érdemes lehet ezek között körbenézni, és ezek közül választani.

A Unique-ból miért szerepel 3 db az egyes csomagokban?

A Unique óvszer csomagolása speciális: az óvszer hármas – bankkártya formájú – csomagokban kapható, darabonként nem szétszedhető, ezért az egyedi „darabolás” nem megoldható. Szakmailag ugyanakkor fontosnak látjuk, hogy mint latexmentes opció szerepeljen a csomagokban.

Milyen biztonságosak az óvszerek?

Egyetlen fogamzásgátló módszer sem 100%-ban biztonságos. A fogamzásgátló módszerek biztonságosságát a Pearl-index alapján számítják ki. Az óvszer Pearl-indexe 2–12, ami azt jelenti, hogy 100 nőből, aki egy éven keresztül óvszert használ, 2–12 esik teherbe. A többi fogamzásgátlóval összehasonlítva az óvszer meglehetősen rosszul teljesít – a legtöbb esetben ez alkalmazási hiba miatt van így. A megfelelő méret és típus kiválasztása ennek esélyét csökkenti. Az olyan nemi úton terjedő betegségek, mint a HIV, a szifilisz, a gonorrhoea, a hepatitis B és a hepatitis C elleni védelmet illetően azonban az óvszer magas szintű védelmet nyújt más fogamzásgátlókkal ellentétben.

Milyen síkosítót használható az óvszerek mellett?

Olaj alapú síkosítók (pl. szilikonolaj) nem javasoltak az óvszerek mellett, mert ezek károsítják a latex anyagot. Ezért víz alapú síkosítók használatát javasoljuk az óvszerekhez (a Unique kivétel, a többivel ellentétben ez használható olaj alapú síkosítóval is, ennek anyagát nem károsítja).

A vékonyabb óvszerek ugyanannyira biztonságosak, mint a vastagabbak?

Minden óvszerre – legyen az vékony vagy vastag falú – ugyanaz az EN ISO 4074 európai szabvány vonatkozik, ami előírja például, hogy 18 liter levegőt kell tudni pumpálni egy óvszerbe anélkül, hogy az elszakadna. Ez tehát azt jelenti, hogy a vékony és vastag óvszerek is ugyanazoknak a biztonsági előírásoknak kell, hogy megfeleljenek.

Miért van néhány férfinak merevedési problémája az óvszer használatakor?

Ha az óvszer felhelyezésekor gyengül az erekció, az általában azért van, mert a férfi fél, hogy valamit rosszul csinál, amikor felhelyezi, vagy mert nem olyan biztos, mint szeretne lenni az óvszer kinyitásakor. Egyéb rendellenesség hiánya esetén ezek szinte kizárólag pszichikai eredetű problémák. Ez leginkább a fiatal, tapasztalatlan férfiakat érinti. Segíthet, ha a férfi először egyedül használ óvszert, és „gyakorol” vele, akár maszturbálás közben is. Ezután, amikor már ismeri az érzést, hozzászokik az érzetéhez, használhatja az óvszert az aktus során, illetve a partner általi felhelyezés is komfortosabb lehet.

Milyen mellékhatásai vannak az óvszernek?

Az óvszereknek önmagukban nincsenek mellékhatásaik. Ha azonban latexallergiád van, allergiás reakciót válthat ki. Az emberek körülbelül 2%-a szenved latexallergiában. Ezért vannak csomagjainkban latexmentes óvszerek is. Fontos megjegyezni ugyanakkor, hogy nem csak az óvszer anyaga, hanem a kezeléshez használt síkosítók is okozhatnak allergiás reakciót vagy száraz, viszkető érzést!

Mit jelent az, hogy egy óvszer vegán?

Ezek az óvszerek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket vagy állati melléktermékeket, valamint nem is tesztelik őket állatokon.

100% DISZKRÉCIÓ

100% DISZKRÉCIÓ

Zárt csomagban, semleges cégnéven küldjük a csomagod. Nincs utalás a webshopra vagy a termékekre, és senki nem tudja majd, mit vásároltál.

GYORS SZÁLLÍTÁS

GYORS SZÁLLÍTÁS

Saját raktárkészletről dolgozunk: azaz, amit megveszel, az valósan nálunk van, és 2-3 munkanapon belül megkapod. Ha mégsem, akkor szólunk.

MEGBÍZHATÓSÁG

MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk 2015 óta üzemeltet webshopot. Fejlődésünk kulcsa, hogy kiemelten figyelünk a vásárlói reakciókra. Törődünk a visszajelzéseddel.

NŐKTŐL NŐKNEK

NŐKTŐL NŐKNEK

Webshopunkat elsősorban női szempontokat figyelembe véve hoztuk létre, hogy itt biztonságban érezhesd magad!

Iratkozz fel!

Ha szeretnél többet tudni a legfrissebb hírekről, a Ladea.hu újdonságairól és blogbejegyzéseinkről, iratkozz fel hírlevelünkre!

  0
   0
   Kosár
   A kosár üres.Webshop
   X

   Ennek a terméknek a használatához még érdekesek lehetnek számodra ezek is:

   Animé síkosító hialuronsavval

   2.500 Ft

   Megnézem

   Sliquid Naturals H2O vízbázisú síkosító

   7.500 Ft

   Megnézem