Fertil Forte

11.990 Ft

Készleten

Ha most megrendeled,
hétfőn már nalad lehet!
 • Támogatja a férfi termékenységet, segíti a sikeres fogantatást
 • Az oxidatív stressz csökkentése által javítja a sperma termelődését, minőségét, mozgékonyságát
 • Aktív, azonnal hasznosuló hatóanyagok
 • 60 db-os kiszerelés (1 hónapra elegendő)
 • Magyar termék

Leírás

Fertil Forte – a férfitermékenység-támogató

Egy sikeres fogantatás megvalósulásához szükséges, hogy a nő egészsége mellett a férfi fogamzóképessége is megfelelő legyen. Nem csak a spermiumok minősége és mennyisége, de azok mozgékonysága és élettartama is jelentősen befolyásolja a termékenységet.

Ha a férfi szervezetéből hiányoznak bizonyos mikrotápanyagok, akkor az okozhat a férfiak esetében terméketlenséget is. Ezeket a hiányokat hivatottak pótolni a különböző férfitermékenység-támogató készítmények.

Miben előremutató a WTN terméke?

 • Aktív, azonnal hasznosuló hatóanyagokat tartalmaz (pl. glükózamin folát só, metil-kobalamin, szelenometionin stb.), a piacon található hasonló termékek inaktív, időnként káros összetevőivel szemben.
 • Folsav helyett glükózamin folát só van benne, hiszen a szintetikus folsav már kis koncentrációban is káros (viszont nagyon olcsó – ezért kedvelt a gyártók körében). Tehát hiába szerepel nagyobb koncentrációban egy termékben a B9-vitamin folsav formában, az inkább többet árt, mint használ. A metil-folát – szemben más hasonló termékekben előforduló folsavval – egy mindenki számára kiválóan és biztosan hasznosuló aktív forma.
 • A B12-vitamin metil-kobalamin formában van benne, ami a B12-vitamin aktív, koenzim formája, mondhatni a csúcsminőséget képviseli. Ráadásul fontos, hogy ha egy termékben B9-vitamin van, akkor legyen B12-vitamin is benne, mert az egyik túlzott jelenléte képes „elrejteni” a másik hiányát. Ráadásul ez a két vitamin különösen sok helyzetben működik együtt.
 • Természetes, biológiailag aktív, kevert tokoferolokat tartalmaz, amelyek közül a gamma és a delta tokoferolok nagyon értékesek a szervezetnek. A piacon lévő termékek legtöbbje DL-alfa-tokoferol-acetátot tartalmaz, amely esetében az „L” betű inaktív formát jelöl. Ezt a szervezet nem, vagy nagyon kis mértékben tudja hasznosítani.
 • A teljesen elreagáltatott, szerves és kovalens kötésű cink-glicinát – az ionos formákkal ellentétben – nem irritálja a gyomrot, sokkal jobb felszívódású, jobb biohasznosulású, mint a piacon jelenlévő hasonló termékekben használt cink-citrát molekulaforma. A WTN Fertil Forte összetevői között lévő N-acetil-L-cisztein (NAC) ráadásul növelheti a cink bélrendszeren keresztüli felszívódását.
 • Szerves szelént (szelenometionin) tartalmaz, ami könnyen felszívódik, és nem csak jobban növelheti a vérplazma és a szövetek szelénkoncentrációját, de felezési ideje is 2,5-szer nagyobb, mint a más gyártók által használt szervetlen formáknak (nátrium-szelenát), így sokkal tovább képes a szervezetben maradni.
 • Acetil-L-karnitin van benne. Ez az L-karnitinnek egy ecetsavval alkotott vegyülete, így könnyebben felszívódik és képes átjutni a vér-agy gáton, szemben a L-karnitin más formáival.
 • A citrullin az arginin előanyaga. Ez a molekula nem bomlik le a gyomorban, ezért hatékonyabban növelheti a szervezet argininszintjét, ráadásul hatása hosszabb ideig is tarthat.
 • Az orálisan gyengén hasznosuló glutation helyett a glutation-termeléshez és újrahasznosítási ciklushoz szükséges hatóanyagok vannak benne: pl. NAC (N-Acetil-L-Cisztein), folát (glükózamin folát só), B12-vitamin (metilkobalamin), szelén (szelenometionin).
 • A legtöbb férfitermékenységet segítő termékben a Q10 szilárd halmazállapotban (kapszula, tabletta stb.) található meg, ami igen gyenge biohasznosulást eredményez. Ezért helyette a nagyon hasonló hatást kifejtő pirrolokinolin-kinont (PQQ) alkalmazta a gyártó, aminek kiváló a biohasznosulása porkapszulákban is.
 • Több antioxidáns hatású összetevőt tartalmaz (pl. NAC, szőlőmag kivonat 95% OPC stb.), amelyek az oxidatív stressz csökkentése által javíthatják a spermiumok termelődését, minőségét, mozgékonyságát. Ez fontos, hiszen meddő férfiakon végzett vizsgálatok alacsonyabb antioxidánsszintet mutattak, mint a termékeny férfiak esetében.

Használati javaslat

 • Ajánlott mennyiség: napi 2 kapszula, lehetőség szerint étkezések között, vagy érzékeny emésztőrendszer esetén étkezés közben.

Figyelmeztetés!

 • Nehézfémterheltség esetén konzultálj szakemberrel, mert az N-Acetil-L-Cisztein (NAC) mint nehézfém-kivezető (is) működhet.
 • Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
 • Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl!
 • A készítményt tartsd gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.
 • Gyermekek nem használhatják.
 • Ha bármely termékösszetevőre allergiás, túlérzékeny vagy, ne használd a terméket!
 • Nagyon javasolt az étrend-kiegészítők szedését elkülöníteni a kávé fogyasztásától. Legalább fél órával a kávé fogyasztása előtt vagy kávé fogyasztása után minimum 2 óra múlva célszerű bevenni.
 • Nem javasolt az étrend-kiegészítők bevétele tejalapú készítményekkel.
 • Amennyiben több étrend-kiegészítőt szedsz, akkor konzultálj szakemberrel, hogy milyen sorrendben célszerű szedned őket ahhoz, hogy ne érvényesüljön a hatóanyagok közötti esetleges kioltó hatás.

Kiszerelés: 60 db

Összetevők (INCI): acetil-L-karnitin, citrullin, kevert tokoferolok, zselatin (kapszulahéj), N-acetil-L-cisztein, cink-glicinát, szőlőmag kivonat (95% OPC), pirrolokinolin-kinon nátriumsó (PQQ), glükózamin folát só (L-5-MTHF), szelenometionin, metil-kobalamin.

Aktív komponensek koncentrációja 2 kapszulában (1 adag):

B9-vitamin (L-5-MTHF, glükózamin folát só)

625 mcg (NRV* 313%)

B12-vitamin (metil-kobalamin)

100 mcg (NRV* 4000%)

E-vitamin (kevert tokoferolok)

75 mg (NRV* 128%)

Cink (teljesen elreagáltatott cink-glicinát)

16 mg (NRV* 160%)

Szelén (szelenometionin)

56 mcg (NRV* 102%)

Acetil-L-Karnitin

400 mg

Citrullin

350 mg

N-Acetil-L-Cisztein (NAC)

100 mg

PQQ (Pirrolokinolin-kinon nátriumsó)

12 mg

Szőlőmag kivonat, 95% oligomerikus proantocianidinek
(OPC)

60 mg

 

* Napi beviteli referenciaérték %-a felnőttek esetében.


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták. Az eredmény egyénenként eltérő lehet és nem garantált.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fertil Forte” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Márka
Anyag
Szín
Tölthető termék?
Méret/mennyiség
Fontos infó
Wise Tree Naturals
60 db

 

GYIK

Mi lehet a férfi terméketlenség leggyakoribb oka?
A spermiumok hibás működését a meddőség leggyakoribb okaként azonosították, aminek nagy mértékben kiváltója az oxidatív stressz.

Hogyan támogatják az antioxidánsok a spermiumok minőségét?
Normál esetben az ondóplazma antioxidáns enzimmechanizmust tartalmaz, ami védi a spermiumokat minden lehetséges károsodástól. Amennyiben ez a mechanizmus zavart szenved, sérül (gyulladásos folyamatok, tápanyaghiány, elhízás, stressz, inzulinrezisztencia (IR), hormonmodulánsok stb.), csökken az oxidatív stressz elleni védekezés, ami jelentősen károsítja a spermiumok mozgékonyságát és minőségét. Az oxidatív stressz a spermiumok lipidperoxidációjához és DNS-károsodásához vezethet. Az oxidatív stressz pozitív korrelációt mutat a spermium DNS-károsodásával és a spermium megtermékenyítési kapacitásának csökkenésével. A terméketlen férfiak spermájának magasabb a reaktív oxigéngyökszintje, mint a termékeny társaikénak.

Hogyan fokozható a spermiumtermelés?
A sejtek energiaellátása nitrogén-monoxid függő, hatására tágulnak az erek, nő a véráram, ezáltal több tápanyag juthat el a sejtekhez. A férfi terméketlenség gyakori oka a szív- és érrendszert érintő károsodások, a rossz vérellátás következtében kialakuló gyenge tápanyagellátás, csökkent spermaképződés (spermatogenezis). A Fertil Forte citrullintartalma, a nitrogén-monoxid serkentő hatása révén javíthat a herék vérellátásán, és ezáltal a spermatogenezisen (spremaképződésen) és a spermaminőségen is.

Hogyan támogatható a spermium élettartama?
A spermiumok termelésén, minőségén, gyorsaságán túlmenően a spermiumok élettartama is a férfi termékenység egyik kulcseleme. Utóbbit támogathatja a Fertil forte készítményben található szelén (szelenometionin), ami azoknak a fehérjéknek az egyik összetevője, amelyek megakadályozzák a spermiumok gyors pusztulását. Lényegi hatást gyakorolhat a spermiumok működésére, egyszerűen nélkülözhetetlen a spermiumok egészséges fejlődéséhez.

100% DISZKRÉCIÓ

100% DISZKRÉCIÓ

Zárt csomagban, semleges cégnéven küldjük a csomagod. Nincs utalás a webshopra vagy a termékekre, és senki nem tudja majd, mit vásároltál.

GYORS SZÁLLÍTÁS

GYORS SZÁLLÍTÁS

Saját raktárkészletről dolgozunk: azaz, amit megveszel, az valósan nálunk van, és 2-3 munkanapon belül megkapod. Ha mégsem, akkor szólunk.

MEGBÍZHATÓSÁG

MEGBÍZHATÓSÁG

Cégünk 2015 óta üzemeltet webshopot. Fejlődésünk kulcsa, hogy kiemelten figyelünk a vásárlói reakciókra. Törődünk a visszajelzéseddel.

NŐKTŐL NŐKNEK

NŐKTŐL NŐKNEK

Webshopunkat elsősorban női szempontokat figyelembe véve hoztuk létre, hogy itt biztonságban érezhesd magad!

Iratkozz fel!

Ha szeretnél többet tudni a legfrissebb hírekről, a Ladea.hu újdonságairól és blogbejegyzéseinkről, iratkozz fel hírlevelünkre!

  0
   0
   Kosár
   A kosár üres.Webshop
   X

   Ennek a terméknek a használatához még érdekesek lehetnek számodra ezek is:

   ExSeed férfi termékenységi okosteszt

   39.990 Ft

   Megnézem

   Férfi termékenység gyorsteszt családtervezés esetére

   4.990 Ft

   Megnézem