Leírás
Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel vízbázisú síkosító
A síkosítók nem egyformák. Az otthoni szexkiegészítő-készlet alap darabja az a síkosító, ami leginkább hasonlít a test által természetesen „előállított” síkosításhoz. A Bijoux Indiscrets semleges, vízbázisú síkosítója pontosan ilyen, így szükség esetén extrán selymes, igazán gördülékeny siklást biztosít.
A megfelelő síkosság hiányát számos háttértényező okozhatja. Akár az étrend, a mindennapos stressz, sőt, bizonyos gyógyszerek szedése is – így tehát a síkosító szükségessége nem csupán a hölgyekre korlátozódik. Tökéletes kiegészítője a szóló játéknak is, nemtől függetlenül.
A vízbázisú síkosítók ideálisak lehetnek a kedvenc szilikon masszírozóhoz is, valamint olyan testrészek esetén, amik természetüknél fogva alapból sem síkosak. A játék vagy kellemes kikapcsolódás így biztonságos, fájdalommentes és igazán szórakoztató lesz. Egy 2013-as tanulmány szerint a válaszolók 90%-a kényelmesebbnek és élvezetesebbnek tartja a síkosítóval történő szexet.*
A Sex Au Naturel orvosi minőségű, vízbázisú síkosító kiváló minőségű összetevőkből, illatanyag, színezék és cukor hozzáadása nélkül.
* Jozkowski KN, Herbenick D, Schick V, Reece M, Sanders SA, Fortenberry JD. Women’s perceptions about lubricant use and vaginal wetness during sexual activities. The journal of sexual medicine.
Legfőbb termékjellemzők:
- Vegán
- Semleges pH-jú
- Glicerinmentes
- Bőrgyógyászok által tesztelt
- Illatanyag-, színezék- és cukormentes
- 30 ml-es kiszerelés
Összetevők: víz, szorbitol, hidroxietil-cellulóz, nátrium-laktát, nátrium-benzoát, tejsav
Szorbitol (sűrítő- és nedvesítőszer): Természetesen megtalálható bogyós gyümölcsökben (pl. szeder, málna, eper), valamint egyéb gyümölcsökben (pl. alma, sárgabarack, avokádó, cseresznye, őszibarack, szilva).
Hidroxietil-cellulóz (zselésítő és sűrítőszer): 100%-ban természetes és vegán vegyület. Cellulózból származik (ez az egyik legelterjedtebb szerves vegyület, amit ismerünk). A növényi anyagok egyharmada cellulóz.
Nátrium-laktát (a tejsavval együtt a pH-értéket szabályozza): A természetes fermentációs tejsavból származó só. Leggyakrabban kukoricából vagy répából származó cukor erjesztésével állítják elő a tejsav előállítására.
Tejsav: Elsősorban a növények természetes erjedési folyamata során jön létre. A legtöbb termék hozzáadott tejsava répacukor vagy kukoricakeményítő alapú. Általában tartósítószerként használják.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.