Van egy fantáziám, amiben egy sakktábla előtt ülök, és a sakktábla minden figurája egy-egy dizájnos vibrátor. Boldogan vigyorogva behúzom a sakk-mattot, ezért cserébe az épp legyőzött ellenfelem teljesíti egy kívánságomat. Ezt a képzeletbeli mattot pont egy olyan TNLC Elemi – ez a neve – bullet vibrátorral húznám be, aminek tesztelésével a múlt hetet töltöttem.

Mi a bullet vibrátor egyáltalán?

A kicsi, vékony, kvázi töltény/henger formájú vibrátorokat nevezik bullet vagy rúzsvibrátornak. Első ránézésre lehet nem is érted , hogy mi a nagy szám ezeken a cuccokon. Ezek pici, helyes kis vibrátorok, és azért ekkorák, mert nem belső használatra tervezték őket, ugyanakkor meg váratlanul hatalmas erejük van. (Pont pár nappal ezelőtt futottam bele egy TikTok videóba, ahol némi túlzással akkora lendülettel versenyeztek egy hullámlemezen a bullet vibrátorok, mint a versenyautók.)

A bullet vibrátor egy kicsi szexönismereti masina, amivel valóban megismerheted minden porcikádat, pontosabban a porcikáid vágyait.

TNLC Elemi bullet vibrátor a kézben

A kedvesemmel együtt bontottuk ki, amikor megérkezett a csomag,  rögtön lecsaptam a kis vászonzsákra, amelyben az Elemi érkezett. Én nagyon-nagyon szeretem a körítést, ezért engem már a csomagolással meggyőztek. Minden TNLC játék guszta vászonzsákban érkezik, és maguk a játékok tengerből kiszűrt műanyagból készülnek. Szóval adnak a fenntarthatóságra, amit a gondosan megírt szlogenjük – F**k yourself, Not the planet – is sugall.

Rögtön a kezedbe akarod venni, nagyon finom, szerintem az átlagos orvosi szilikonnál puhább. Amikor ilyen teszteket írok, mindig az íróasztalomra teszem az adott szexjátékot reggel, hogy motiváljon az írásra. Ma többször azon kaptam magam, hogy csak úgy simán, bekapcsolás nélkül fogdosom, nyomkodom, mint egy stresszlabdát. Na, ennyire jó hozzáérni, és még csak a kezünknél tartunk. 🙂

Gentle touch

Persze azonnal kipróbálhatod a puncidon is az összes fokozatot, én általában ezt szoktam tenni, ha tesztelek. De mivel most együtt bontottuk ki a csomagot, egymás kezén próbáltunk ki először minden funkciót. Ha együtt is használjátok majd, szerintem jó együtt nézegetni, még szex nélkül próbálgatni a vibrátorokat. Így már lesz egy eszköz magabiztosságotok, kevesebb a bénázás – bár azok is jó közös pillanatok – és lehet egyeztetni, hogy ki, hova, melyik fokozatot képzeli el….

Egyébként van rajta 10 féle erősség és ritmus variáció, ezeket egyetlen gombbal lehet szabályozni. Így nagyon könnyű az irányítása. De amiért nekem ez örök kedvenc darabom lesz, az a gentle touch fokozat. Hmmm, az egy nagyon finom, halk, gyengéd fokozat, olyan, mint egy jól rezgő lehelet. Olyan, mint amikor összebújva, titokban, egyetlen hangot sem adhatsz ki, miközben megujjaz a partnered. Legalábbis nekem olyan érzés…

Én azt gondolom, hogy nagyon, de nagyon megéri az árát! Ebben az árkategóriában sok kütyüt próbáltam, és amit ez tud – az ereje és a hangja – általában már egy következő árkategória szokott lenni.

Hat tipp, hogyan használd ezt a rúzsvibrátort!

  • Ha rákeresel a bullet vibrátorokra, akkor gyakran ajánlják kezdő vibrátornak. Vagyis, ha még sosem volt ilyen játékszered, érdemes egy ilyennel kezdeni a sort!
  • De én azoknak is nagyon ajánlom, akik már „profik”, vagyis van/volt több intimjátékuk. Ha például rá vagy kattanva egy wandra, vagy egy wandod már van, akkor azután egy bullet élményre lesz szükséged! Nekem nagyon más érzés a kettő – ezért izgalmas cserélgetni őket.
  • Használhatod egyedül: nemcsak a puncid bejárata és a csiklód környékén! A gentle touch fokozattal simogasd végig magad, ha van kedved. Tényleg jó szexuális önismerethez – így megtalálhatod a legérzékenyebb részeket magadon, és a partnernek is el tudod mondani/meg tudod mutatni, hol esik jól az érintés és hol nem.
  • Használhatod párban: mivel kicsi és játékos, közös beleegyezéssel, jó kommunikációval – akár nő, akár férfi a partnered – izgalmas, új helyeket fedezhettek fel. Most nagyon diszkréten fogalmaztam, de a lényeg, hogy tényleg nagyon vigyázzatok egymásra közben, és ne felejtsétek el, hogy külső használatra van tervezve!
  • Ez a darab vízálló, és egy órán keresztül bírja. Szóval, ha szerettek a kádban vagy a zuhany alatt masztizni, vagy szexelni, szintén eléggé ideális….
  • A több, néha több 🙂 Azért is izgik a bullet vibrátorok, mert szépen lehet őket kombinálni másik szexjátékkal. Én ezt a bullet vibrátort egy pillangó vibrátorral kombináltam, de erről majd később, a pillangós tesztben írok….

Nézd csak, ezeket a teszteket olvastad már?

Bejegyzés megosztása: