Squirting, női spriccelés vagy női ejakuláció: így hívják azt a jelenséget, amikor a nők teste, orgazmus közben, a puncin keresztül – a posztban később részletesen is megírjuk, hogy akkor egészen pontosan, honnan is jön – folyadékot lő ki. Éppen úgy spriccelve, amikor a pasik élveznek el.

Ebben a blogbejegyzésben megírom a személyes tapasztalatomat. Azt, hogy nekem hogyan „sikerült” – spoiler: teljesen spontán, egy közös szexjátékozás közben. És mutatjuk azt is, hogy miket lehet tudni róla: mi is egészen pontosan a squirting.

Squirting: te mikor láttál először?

Persze egyáltalán nem biztos, de azért nagy valószínűséggel pornófilmben láttál ilyet először. Én legalábbis biztosan. Talán még egyetem alatt egy haverom mutatta, és mivel egészen addig még csak nem is hallottam arról, hogy létezik női spriccelés, nagyon kétkedve fogadtam.

A pornófilmet látva inkább szomorú volt az egész: ott volt a nő valami jachton, kamu, élvezős tekintettel játszott magával – dehogy játszott, csak szomorúan súrolta magát alulról – és egyszer csak megtörtént a csoda.

Akkorát spriccelt – talán egyenesen a tengerbe –, hogy igazából rosszul éreztem magam tőle.

Két dolog jutott az eszembe: az egyik, hogy én ilyet biztosan nem tudok, akkor még úgy hittem, nem is akarok. Egyszerűen azért, mert minden volt, csak szexi nem. Olyan bűvészmutatvány-szerűre volt degradálva az egész, csak annyi hiányzott, hogy valaki koktélt keverjen belőle. Bocsi! 🙂

Szóval gondoltam, ezt örökre elfelejtem, nekem ehhez semmi közöm. Aztán történt valami…

Squirting: így történt meg velem

Úgy kezdődött a dolog, hogy a kedvesemmel egy új szexjátékot próbáltunk ki. Én nagyon ellazulva feküdtem a hátamon, a kedves kis lábaim ügyesen széttárva. A partnerem pedig finoman kísérletezett az új intimjátékkal. Én annyit éreztem, hogy ez jó, de nagyon-nagyon. Azt, hogy spricceltem, egyáltalán nem vettem észre. Utána mutatta a pasim, hogy az a tócsa ott a padlón, bizony én voltam, és hogy óriási sugárban lőttem ki a nedvemet.

Teljesen ledöbbentem, mert egyébként azon kívül, hogy nagyon-nagyon jó volt, nem éreztem benne extrát, máskor is volt ilyen jó, mégsem spricceltem. Ugyanakkor meg elöntötte az agyamat a büszkeség

olyan büszke voltam, hogy a testem most csinált valamit, amit eddig még sosem, és hogy képes vagyok valami újdonságra.

Kérdeztem a partneremet, hogy neki milyen érzés volt. Azt mondta, hogy először is váratlan, másodszor meg őt is elégedettség töltötte el, a „Váó, érzés, hogy okoztam valami újat és jót a páromnak!”. Mindkettőnk fejében még napokig járt a dolog, jó érzéssel gondoltunk vissza az egészre. Így lett a pornós mutatványból intim, bennünket kicsit jobban összehozó romantikus act. 🙂 Viszont azóta sem történt meg velem újra, pedig voltak nagyon hasonló körülmények. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem hajtjuk, hogy ez újra megtörténjen, mert nem a spriccelés határozta meg az együttlét minőségét.

Ajánljuk Janka korábbi videóját is a témában!

Most akkor minden nőnek kötelező a spriccelés?

Ó, dehogy! Direkt nem írunk olyat, hogy így és így érheted el, mert nem is tudjuk egészen biztosan, hogy lehet elérni „csak úgy”. Mindannyian ugyanolyan alkatrészekből vagyunk kicsit máshogy összerakva. Van olyan barátnőm, akinek ez alapból megy szinte mindegy egyes alkalommal. Ilyen az anatómiája, ezért szokott előre szólni a partnereinek, hogy ne lepődjenek meg, ha ez történik. Ugyanakkor meg nem kötelező, (hiába tűnik mindennaposnak ez a mainstream felnőttfilmekben) és nem attól leszel szuper szexpartner, ha gombnyomásra megy neked.

Miből áll a squirting egészen pontosan és honnan jön?

  • A spriccelés nem a hüvelyből, hanem a húgyvezetékből érkezik.
  • De nem pisi!
  • Vizesebb, áttetszőbb folyadék,
  • De van, akinek inkább fehér színű.
  • Nagyjából 10 milliliter folyadék lövell ki egyszerre.
  • Sok nő szégyelli, fél, hogy megtörténik vele, és majd visszataszítónak találja a partnere.

Egy kutatásban azt találták, hogy sokkal több nővel fordul elő, mint eredetileg gondolták. Szerintem nem is fontosak ezek az eredmények, inkább az a fontos, hogy ne szégyelld, ha van, és azt sem, ha nincsen! A lényeg, hogy ismerd meg magad szexuálisan, és ne az alapján értékeld magad, hogy átéltél-e már squirtinget vagy sem!

 

Nyitó kép: pexels.com

Bejegyzés megosztása: